Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погребняк, А. В. | - |
dc.contributor.author | Перкун, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T18:52:51Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T18:52:51Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 196-202. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано фізичний механізм взаємодії гідроструменя із замороженим харчовим продуктом і запропоновано трирівневу шкалу оцінки якості поверхні: «рваний», «рівний якісний» і «високоякісний» розрізи, кількісні критерії якої пов'язані із шорсткістю й хвилястістю поверхні розрізів у харчовому продукті глибокого замороження. | uk_UA |
dc.description.abstract | The physical mechanism of interaction of a hydrojet with frozen foodstuff is proved and a three-level scale of quality estimation for a cut surface in foodstuff is offered: "fragmentary", "even qualitative" and "high-quality" cuts where quantitative criteria are connected with roughness and undulation of cut surface in frozen foodstuff. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожені харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти глибокого замороження | uk_UA |
dc.subject | гідрострумень | uk_UA |
dc.subject | поверхня розрізів | uk_UA |
dc.title | Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__31.pdf | 267.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.