Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогребняк, А. В.-
dc.contributor.authorПеркун, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T18:52:51Z-
dc.date.available2022-08-02T18:52:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 196-202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156-
dc.description.abstractОбґрунтовано фізичний механізм взаємодії гідроструменя із замороженим харчовим продуктом і запропоновано трирівневу шкалу оцінки якості поверхні: «рваний», «рівний якісний» і «високоякісний» розрізи, кількісні критерії якої пов'язані із шорсткістю й хвилястістю поверхні розрізів у харчовому продукті глибокого замороження.uk_UA
dc.description.abstractThe physical mechanism of interaction of a hydrojet with frozen foodstuff is proved and a three-level scale of quality estimation for a cut surface in foodstuff is offered: "fragmentary", "even qualitative" and "high-quality" cuts where quantitative criteria are connected with roughness and undulation of cut surface in frozen foodstuff.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожені харчові продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові продукти глибокого замороженняuk_UA
dc.subjectгідроструменьuk_UA
dc.subjectповерхня розрізівuk_UA
dc.titleФізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__31.pdf267.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.