Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175
Назва: Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов
Автори: Прудніков, В. Г.
Дидикіна, А. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Прудніков В. Г., Дидикіна А. І. Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 7-8.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175
Розташовується у зібраннях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-7-8.pdf161.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.