Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175
Название: Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов
Авторы: Прудніков, В. Г.
Дидикіна, А. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Прудніков В. Г., Дидикіна А. І. Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 7-8.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175
Располагается в коллекциях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-7-8.pdf161.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.