Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрудніков, В. Г.-
dc.contributor.authorДидикіна, А. І.-
dc.date.accessioned2023-10-23T07:35:44Z-
dc.date.available2023-10-23T07:35:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПрудніков В. Г., Дидикіна А. І. Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 7-8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41175-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-7-8.pdf161.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.