Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Назва: Нутриціологія та харчова безпека
Автори: уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Ключові слова: енергетична безпека;фізіологія харчування;антропометрія;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нутриціологія та харчова безпека
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LabrabNutriciologiaPr31.pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Dodatky.pdf9.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.