Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Title: Нутриціологія та харчова безпека
Authors: уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: енергетична безпека;фізіологія харчування;антропометрія;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нутриціологія та харчова безпека
Abstract: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LabrabNutriciologiaPr31.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open
Dodatky.pdf9.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.