Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Title: | Нутриціологія та харчова безпека |
Authors: | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна уклад. Аксьонова, Олена Федорівна уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Keywords: | енергетична безпека;фізіологія харчування;антропометрія;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нутриціологія та харчова безпека |
Abstract: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LabrabNutriciologiaPr31.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dodatky.pdf | 9.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.