Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4105
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T09:36:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T09:36:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Нутриціологія та харчова безпека | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | енергетична безпека | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | антропометрія | uk_UA |
dc.subject | біохімічні процеси | uk_UA |
dc.subject | безпека харчування | uk_UA |
dc.subject | нутріціологія | uk_UA |
dc.subject | проблеми харчування | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Нутриціологія та харчова безпека | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LabrabNutriciologiaPr31.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dodatky.pdf | 9.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.