Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4105
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Павлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorуклад. Аксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorуклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.date.accessioned2022-08-02T09:36:46Z-
dc.date.available2022-08-02T09:36:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНутриціологія та харчова безпекаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectенергетична безпекаuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectантропометріяuk_UA
dc.subjectбіохімічні процесиuk_UA
dc.subjectбезпека харчуванняuk_UA
dc.subjectнутріціологіяuk_UA
dc.subjectпроблеми харчуванняuk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleНутриціологія та харчова безпекаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LabrabNutriciologiaPr31.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open
Dodatky.pdf9.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.