Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Назва: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів |
Автори: | уклад. Серік, Максим Леонідович уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна уклад. Добровольська, Олена Владиславівна уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Ключові слова: | дієтичне харчування;інноваційні технології;харчова безпека;наукові дослідження;розробка дієтичних продуктів;дієтологія;технологічні процеси;здорове харчування;181 Харчові технології |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovative technologies_19.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.