Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Серік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorуклад. Добровольська, Олена Владиславівна-
dc.contributor.authorуклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-02T09:20:20Z-
dc.date.available2022-08-02T09:20:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІнноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectрозробка дієтичних продуктівuk_UA
dc.subjectдієтологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleІнноваційні технології дієтичних харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innovative technologies_19.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.