Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.contributor.author | уклад. Добровольська, Олена Владиславівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T09:20:20Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T09:20:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | харчова безпека | uk_UA |
dc.subject | наукові дослідження | uk_UA |
dc.subject | розробка дієтичних продуктів | uk_UA |
dc.subject | дієтологія | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
innovative technologies_19.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.