Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Title: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів |
Authors: | уклад. Серік, Максим Леонідович уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна уклад. Добровольська, Олена Владиславівна уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Keywords: | дієтичне харчування;інноваційні технології;харчова безпека;наукові дослідження;розробка дієтичних продуктів;дієтологія;технологічні процеси;здорове харчування;181 Харчові технології |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
innovative technologies_19.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.