Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Название: | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем |
Авторы: | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключевые слова: | органічна хімія;методичні вказівки;харчова хімія;харчові системи;181 Харчові технології |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"; уклад.: О.Ф. Аксьонова, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 94с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки укладено згідно з робочою програмою дисципліни "Харчова хімія. Розділ 1" для студентів денної, заочної, у тому числі скороченої, форм навчання. Методичні вказівки містять інформацію із загальних правил техніки безпеки та застережних заходів під час роботи в лабораторії, описи 22 робіт з коротким теоретичним вступом до кожної теми, рисунки відповідних приладів і лабораторного обладнання. З метою кращого засвоєння відповідного матеріалу тем і з метою організації ефективної самостійної роботи студентам запропоновано контрольні запитання та задачі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_Kharchova Chemistry_181.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.