Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorуклад. Аксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-08-02T08:04:33Z-
dc.date.available2022-08-02T08:04:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХарчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"; уклад.: О.Ф. Аксьонова, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 94с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089-
dc.description.abstractМетодичні вказівки укладено згідно з робочою програмою дисципліни "Харчова хімія. Розділ 1" для студентів денної, заочної, у тому числі скороченої, форм навчання. Методичні вказівки містять інформацію із загальних правил техніки безпеки та застережних заходів під час роботи в лабораторії, описи 22 робіт з коротким теоретичним вступом до кожної теми, рисунки відповідних приладів і лабораторного обладнання. З метою кращого засвоєння відповідного матеріалу тем і з метою організації ефективної самостійної роботи студентам запропоновано контрольні запитання та задачі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectорганічна хіміяuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові системиuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових системuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf1.89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.