Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T08:04:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T08:04:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"; уклад.: О.Ф. Аксьонова, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 94с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки укладено згідно з робочою програмою дисципліни "Харчова хімія. Розділ 1" для студентів денної, заочної, у тому числі скороченої, форм навчання. Методичні вказівки містять інформацію із загальних правил техніки безпеки та застережних заходів під час роботи в лабораторії, описи 22 робіт з коротким теоретичним вступом до кожної теми, рисунки відповідних приладів і лабораторного обладнання. З метою кращого засвоєння відповідного матеріалу тем і з метою організації ефективної самостійної роботи студентам запропоновано контрольні запитання та задачі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | органічна хімія | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | харчові системи | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_Kharchova Chemistry_181.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.