Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4088
Назва: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем |
Автори: | уклад. Добровольська, Олена Владиславівна |
Ключові слова: | харчова хімія;харчові системи;основи хімічного аналізу;181 Харчові технології та інженерія |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 51с. |
Короткий огляд (реферат): | Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), які є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Method_Kharch_chem_IDZ_2.pdf | 492.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.