Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Назва: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
Автори: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
Ключові слова: харчова хімія;харчові системи;основи хімічного аналізу;181 Харчові технології та інженерія
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 51с.
Короткий огляд (реферат): Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), які є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Method_Kharch_chem_IDZ_2.pdf492.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.