Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Добровольська, Олена Владиславівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T07:56:35Z-
dc.date.available2022-08-02T07:56:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХарчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 51с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088-
dc.description.abstractПід час вивчення дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), які є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові системиuk_UA
dc.subjectоснови хімічного аналізуuk_UA
dc.subject181 Харчові технології та інженеріяuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових системuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Method_Kharch_chem_IDZ_2.pdf492.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.