Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Название: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
Авторы: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
Ключевые слова: харчова хімія;харчові системи;основи хімічного аналізу;181 Харчові технології та інженерія
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 51с.
Краткий осмотр (реферат): Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), які є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Method_Kharch_chem_IDZ_2.pdf492.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.