Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085
Назва: | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів |
Автори: | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна |
Ключові слова: | харчові продукти;органичні речовини;сировина;181 Харчові технології |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів: методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" уклад.: Т.О. Кузнецова , Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спецкурс «Органічні речовини сировини та харчових продуктів» є поглибленим доповненням дисципліни «Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія», що забезпечує фундаментальну підготовку студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення цієї дисципліни дає можливість майбутнім інженерам-технологам вирішувати завдання щодо організації та технологічного забезпечення виробництва харчових продуктів, розробки нових та удосконалення існуючих харчових технологій, забезпечення їх якості й безпечності, володіння основними методами контролю якості з метою організації метрологічних випробувань.Метою викладання спецкурсу є забезпечення глибокого і міцного засвоєння знань з хімії органічних речовин сировини та харчової продукції, закономірностей їх перетворень під впливом різних чинників, сучасних методів виділення і дослідження, та активне сприяння формуванню професійних компетенцій, спрямованих на забезпечення виконання подальших виробничих функцій майбутніх фахівців. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ORSHP_17_181.pdf | 384.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.