Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.contributor.author | уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T07:44:56Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T07:44:56Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів: методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" уклад.: Т.О. Кузнецова , Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 | - |
dc.description.abstract | Спецкурс «Органічні речовини сировини та харчових продуктів» є поглибленим доповненням дисципліни «Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія», що забезпечує фундаментальну підготовку студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення цієї дисципліни дає можливість майбутнім інженерам-технологам вирішувати завдання щодо організації та технологічного забезпечення виробництва харчових продуктів, розробки нових та удосконалення існуючих харчових технологій, забезпечення їх якості й безпечності, володіння основними методами контролю якості з метою організації метрологічних випробувань.Метою викладання спецкурсу є забезпечення глибокого і міцного засвоєння знань з хімії органічних речовин сировини та харчової продукції, закономірностей їх перетворень під впливом різних чинників, сучасних методів виділення і дослідження, та активне сприяння формуванню професійних компетенцій, спрямованих на забезпечення виконання подальших виробничих функцій майбутніх фахівців. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | органичні речовини | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ORSHP_17_181.pdf | 384.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.