Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorуклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T07:44:56Z-
dc.date.available2022-08-02T07:44:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів: методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" уклад.: Т.О. Кузнецова , Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085-
dc.description.abstractСпецкурс «Органічні речовини сировини та харчових продуктів» є поглибленим доповненням дисципліни «Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія», що забезпечує фундаментальну підготовку студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення цієї дисципліни дає можливість майбутнім інженерам-технологам вирішувати завдання щодо організації та технологічного забезпечення виробництва харчових продуктів, розробки нових та удосконалення існуючих харчових технологій, забезпечення їх якості й безпечності, володіння основними методами контролю якості з метою організації метрологічних випробувань.Метою викладання спецкурсу є забезпечення глибокого і міцного засвоєння знань з хімії органічних речовин сировини та харчової продукції, закономірностей їх перетворень під впливом різних чинників, сучасних методів виділення і дослідження, та активне сприяння формуванню професійних компетенцій, спрямованих на забезпечення виконання подальших виробничих функцій майбутніх фахівців.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectорганичні речовиниuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleСпецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ORSHP_17_181.pdf384.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.