Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085
Название: Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів
Авторы: уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна
Ключевые слова: харчові продукти;органичні речовини;сировина;181 Харчові технології
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів: методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" уклад.: Т.О. Кузнецова , Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 69 с.
Краткий осмотр (реферат): Спецкурс «Органічні речовини сировини та харчових продуктів» є поглибленим доповненням дисципліни «Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія», що забезпечує фундаментальну підготовку студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення цієї дисципліни дає можливість майбутнім інженерам-технологам вирішувати завдання щодо організації та технологічного забезпечення виробництва харчових продуктів, розробки нових та удосконалення існуючих харчових технологій, забезпечення їх якості й безпечності, володіння основними методами контролю якості з метою організації метрологічних випробувань.Метою викладання спецкурсу є забезпечення глибокого і міцного засвоєння знань з хімії органічних речовин сировини та харчової продукції, закономірностей їх перетворень під впливом різних чинників, сучасних методів виділення і дослідження, та активне сприяння формуванню професійних компетенцій, спрямованих на забезпечення виконання подальших виробничих функцій майбутніх фахівців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ORSHP_17_181.pdf384.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.