Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076
Назва: Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини
Автори: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гафуров, О. В.
Підкорчевний, О. О.
Ключові слова: мембранна обробка;молочна сировина;ультрафільтраційні мембрани
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення процесу ультрафільтраційного концентрування.
The results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__22.pdf269.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.