Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076
Назва: | Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Мазняк, З. О. Гафуров, О. В. Підкорчевний, О. О. |
Ключові слова: | мембранна обробка;молочна сировина;ультрафільтраційні мембрани |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу
мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність
ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення
процесу ультрафільтраційного концентрування. The results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__22.pdf | 269.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.