Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076
Название: | Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Мазняк, З. О. Гафуров, О. В. Підкорчевний, О. О. |
Ключевые слова: | мембранна обробка;молочна сировина;ультрафільтраційні мембрани |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу
мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність
ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення
процесу ультрафільтраційного концентрування. The results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__22.pdf | 269.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.