Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073
Назва: | Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням |
Автори: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. Лук'янов, В. І. |
Ключові слова: | кулінарна продукція;жарення;електроконтактне нагрівання;двобічне нагрівання |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 129-135. |
Короткий огляд (реферат): | Подано результати моделювання процесу комбінованого жарення
кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання.
Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного
електроконтактного та двобічного нагрівання. Presented the results of the modeling of combined frying of culinary products using of electric contact heating. Proved the possibility of intensification of heat treatment in conditions of simultaneous double and electric contact heating. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__20.pdf | 308.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.