Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4073
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Лук'янов, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T17:57:23Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T17:57:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 129-135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073 | - |
dc.description.abstract | Подано результати моделювання процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного електроконтактного та двобічного нагрівання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Presented the results of the modeling of combined frying of culinary products using of electric contact heating. Proved the possibility of intensification of heat treatment in conditions of simultaneous double and electric contact heating. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | жарення | uk_UA |
dc.subject | електроконтактне нагрівання | uk_UA |
dc.subject | двобічне нагрівання | uk_UA |
dc.title | Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__20.pdf | 308.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.