Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4073
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorЛук'янов, В. І.-
dc.date.accessioned2022-08-01T17:57:23Z-
dc.date.available2022-08-01T17:57:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 129-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073-
dc.description.abstractПодано результати моделювання процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного електроконтактного та двобічного нагрівання.uk_UA
dc.description.abstractPresented the results of the modeling of combined frying of culinary products using of electric contact heating. Proved the possibility of intensification of heat treatment in conditions of simultaneous double and electric contact heating.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectжаренняuk_UA
dc.subjectелектроконтактне нагріванняuk_UA
dc.subjectдвобічне нагріванняuk_UA
dc.titleМодельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__20.pdf308.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.