Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40615
Title: Колориметрія як метод експрес-аналізу харчової сировини
Authors: Найден, В. М.
Іштван, Є. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Найден В. М., Іштван Є. О. Колориметрія як метод експрес-аналізу харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 395.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40615
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_395-395.pdf161.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.