Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Название: Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків
Авторы: Тарасенко, Т. А.
Польщан, Т. С.
Мухопад, А. А.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Кузнецова Т. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тарасенко Т. А., Польщан Т. С., Мухопад А. А. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 388.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_388-388.pdf141.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.