Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Название: | Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків |
Авторы: | Тарасенко, Т. А. Польщан, Т. С. Мухопад, А. А. |
Научный руководитель: | Євлаш, В. В. Кузнецова Т. О. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Тарасенко Т. А., Польщан Т. С., Мухопад А. А. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 388. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_388-388.pdf | 141.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.