Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorКузнецова Т. О.-
dc.contributor.authorТарасенко, Т. А.-
dc.contributor.authorПольщан, Т. С.-
dc.contributor.authorМухопад, А. А.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:13:13Z-
dc.date.available2023-10-12T11:13:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТарасенко Т. А., Польщан Т. С., Мухопад А. А. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 388.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_388-388.pdf141.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.