Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Title: | Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків |
Authors: | Тарасенко, Т. А. Польщан, Т. С. Мухопад, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. Кузнецова Т. О. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тарасенко Т. А., Польщан Т. С., Мухопад А. А. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 388. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_388-388.pdf | 141.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.