Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Title: Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків
Authors: Тарасенко, Т. А.
Польщан, Т. С.
Мухопад, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Кузнецова Т. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тарасенко Т. А., Польщан Т. С., Мухопад А. А. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 388.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40608
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_388-388.pdf141.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.