Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40606
Title: Хімічне забруднення харчових продуктів
Authors: Пічуєва, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Уклеіна, О. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пічуєва К. С. Хімічне забруднення харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Уклеіна О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 386.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40606
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_386-386.pdf130.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.