Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУклеіна, О. Г.-
dc.contributor.authorПічуєва, К. С.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:08:23Z-
dc.date.available2023-10-12T11:08:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПічуєва К. С. Хімічне забруднення харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Уклеіна О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 386.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40606-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХімічне забруднення харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_386-386.pdf130.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.