Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40605
Название: Досвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостей
Авторы: Петров, С. С.
Іванова С. О.
Научный руководитель: Гурікова, І. М.
Гуріков, І. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Петров С. С., Іванова С. О. Досвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостей. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М., Гуріков І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 385.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40605
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_385-385.pdf130.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.