Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГурікова, І. М.-
dc.contributor.advisorГуріков, І. В.-
dc.contributor.authorПетров, С. С.-
dc.contributor.authorІванова С. О.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:06:19Z-
dc.date.available2023-10-12T11:06:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПетров С. С., Іванова С. О. Досвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостей. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М., Гуріков І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 385.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДосвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_385-385.pdf130.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.