Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40605
Title: Досвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостей
Authors: Петров, С. С.
Іванова С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурікова, І. М.
Гуріков, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Петров С. С., Іванова С. О. Досвід інтеграції національної кухні в європейський простір зі збереженням відмінних індивідуальних особливостей. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М., Гуріков І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 385.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40605
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_385-385.pdf130.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.