Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40604
Назва: Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначення
Автори: Козлов, М. О.
Науковий керівник : Гурікова, І. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Козлов М. О. Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 384.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40604
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_384-384.pdf130.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.