Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГурікова, І. М.-
dc.contributor.authorКозлов, М. О.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:03:51Z-
dc.date.available2023-10-12T11:03:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКозлов М. О. Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 384.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40604-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_384-384.pdf130.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.