Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40604
Title: | Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначення |
Authors: | Козлов, М. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гурікова, І. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Козлов М. О. Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 384. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40604 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_384-384.pdf | 130.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.