Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40512
Название: Облік і аналіз прибутку підприємств громадського харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.06.04 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит
Авторы: Дергільова, Галина Сергіївна
Научный руководитель: Оспіщев, Віктор Іванович
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Ключевые слова: прибуток;рентабельність;громадське харчування;облік;аналіз;прогнозування;profit;profitability;public catering;account;analysis;forecasting
Дата публикации: 2003
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дергільова Г. С. Облік і аналіз прибутку підприємств громадського харчування: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.06.04 - бухгалтерський облік, аналіз і аудит; наук. кер. В. І. Оспіщев; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2003. 17 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертація присвячена дослідженню організаційно-методичних аспектів обліку та аналізу прибутку підприємств громадського харчування. У роботі подано авторське визначення поняття "прибуток" з урахуванням особливостей функціонування підприємства в умовах ринкової економіки та запропоновано класифікацію показників рентабельності з метою управління підприємствами громадського харчування. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення методик формування собівартості реалізованої продукції підприємств харчування та обліку фінансових результатів за складовими частинами товарообігу. Подальший розвиток дістала методика організації обліку та аналізу доходів, витрат і фінансових результатів в умовах АРМБ. У дисертаційному дослідженні визначено резерви зростання прибутку, уперше отримано економіко-математичну модель рентабельності операційної діяльності та запропоновано методику прогнозування прибутку підприємств харчування
The thesis is dedicated to the research of organizational and methodical aspects of the accounting and analysis of public catering enterprises profit. According to the work`s scope the following practical results for the improvement, were prepared: techniques of transport-procuring charges account; the existing procedure of calculating and charge-off of the sold goods cost price and realized trade margins. The technique of accounting and analysis organization concerning incomes, expenses and financial results under new information technology conditions was developed. During the research account technique, that makes possible to get information about financial result after selling of own manufacture goods and purchased goods and economic-mathematical model of forecasting operational activity of public catering enterprises profitability were received
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40512
Располагается в коллекциях:08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aref_DERHIL_OVA.pdf408.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.