Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Назва: Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків
Автори: Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Ключові слова: альгінати;рослинні суміші;капсулювання;в’язкість
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 84-89.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження закономірностей зміни в’язкостей суміжних потоків альгінатів та рослинних сумішей з метою обґрунтування капсулювання жирів. Визначено параметри капсулювання: концентрації розчинів альгінатів натрію, температури суміжних потоків при капсулюванні.
The results of researches concerning regularities of changes in viscosity of contiguous flows of alginates and plant mixtures with the aim of grounding fats encapsulation are presented in the article. Encapsulation parameters are determined: concentration of sodium alginate solutions, temperatures of contiguous flows during the encapsulation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__13.pdf275.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.