Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коротаєва, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Неклеса, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T06:39:17Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T06:39:17Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 84-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження закономірностей зміни в’язкостей суміжних потоків альгінатів та рослинних сумішей з метою обґрунтування капсулювання жирів. Визначено параметри капсулювання: концентрації розчинів альгінатів натрію, температури суміжних потоків при капсулюванні. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches concerning regularities of changes in viscosity of contiguous flows of alginates and plant mixtures with the aim of grounding fats encapsulation are presented in the article. Encapsulation parameters are determined: concentration of sodium alginate solutions, temperatures of contiguous flows during the encapsulation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | альгінати | uk_UA |
dc.subject | рослинні суміші | uk_UA |
dc.subject | капсулювання | uk_UA |
dc.subject | в’язкість | uk_UA |
dc.title | Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__13.pdf | 275.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.