Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorНеклеса, О. П.-
dc.date.accessioned2022-08-01T06:39:17Z-
dc.date.available2022-08-01T06:39:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКоротаєва Є. О., Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 84-89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження закономірностей зміни в’язкостей суміжних потоків альгінатів та рослинних сумішей з метою обґрунтування капсулювання жирів. Визначено параметри капсулювання: концентрації розчинів альгінатів натрію, температури суміжних потоків при капсулюванні.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches concerning regularities of changes in viscosity of contiguous flows of alginates and plant mixtures with the aim of grounding fats encapsulation are presented in the article. Encapsulation parameters are determined: concentration of sodium alginate solutions, temperatures of contiguous flows during the encapsulation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectальгінатиuk_UA
dc.subjectрослинні сумішіuk_UA
dc.subjectкапсулюванняuk_UA
dc.subjectв’язкістьuk_UA
dc.titleХарактеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__13.pdf275.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.