Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4009
Название: Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Погарська, В. В.
Хоменко, А. В.
Кострова, К. В.
Кляп, Т. П.
Ключевые слова: дрібнодисперсні добавки;кріогенні технології;наноструктуроване пюре;«шокове» заморожування;пряні овочі;овочі
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В., Кляп Т. П. Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 44-51.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено амінокислотний склад дрібнодисперсних добавок із пряних овочів (коренів селери, хрону, імбиру та головок часнику) у формі замороженого наноструктурованого пюре з використанням кріогенного «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення, а також порошку сублімаційного сушіння. Показано, що білок добавок із пряних овочів за амінокислотним складом наближається до ідеального білка за винятком деяких амінокислот.
Studied the amino acid composition of fine additions of spicy vegetables (celery, horseradish, ginger and garlic) in the form of frozen nanostructure puree with cryogenic "shock" of low-temperature freezing and grinding and powder sublimation drying. It is shown, that the protein supplements of spicy vegetables in amino acid composition approaches the complete protein the exception of some amino acids.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4009
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__8.pdf260.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.