Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorКляп, Т. П.-
dc.date.accessioned2022-07-31T17:22:52Z-
dc.date.available2022-07-31T17:22:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В., Кляп Т. П. Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 44-51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4009-
dc.description.abstractВивчено амінокислотний склад дрібнодисперсних добавок із пряних овочів (коренів селери, хрону, імбиру та головок часнику) у формі замороженого наноструктурованого пюре з використанням кріогенного «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення, а також порошку сублімаційного сушіння. Показано, що білок добавок із пряних овочів за амінокислотним складом наближається до ідеального білка за винятком деяких амінокислот.uk_UA
dc.description.abstractStudied the amino acid composition of fine additions of spicy vegetables (celery, horseradish, ginger and garlic) in the form of frozen nanostructure puree with cryogenic "shock" of low-temperature freezing and grinding and powder sublimation drying. It is shown, that the protein supplements of spicy vegetables in amino acid composition approaches the complete protein the exception of some amino acids.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсні добавкиuk_UA
dc.subjectкріогенні технологіїuk_UA
dc.subjectнаноструктуроване пюреuk_UA
dc.subject«шокове» заморожуванняuk_UA
dc.subjectпряні овочіuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.titleВивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__8.pdf260.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.