Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006
Название: Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Наконечна, Ю. Г.
Кострова, К. В.
Лосєва, С. М.
Бутенко, Н. В.
Ключевые слова: наноструктуровані добавки;квасоля;білкові добавки;соуси-діпи;закуски
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Лосєва С. М., Бутенко Н. В. Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 19-27.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено науково обґрунтовані розроблені технології нових білкових наноструктурованих добавок із квасолі та соусів-діпів із їх використанням. Досліджено, що при паротермічній обробці та дрібнодисперсному подрібненні відбувається дезагрегація, деструкція та механоліз білка до окремих амінокислот (від 40 до 50%). Крім того показано, що кількість вільних амінокислот збільшується на 50…90% порівняно з вихідною сировиною.
Scientifically well-founded developed technologies new albuminous nanostructured additives from a string bean and sauces-dips with their use are considered. Investigational, that at steaming and fine grinding lowdis aggregating, destruction and mekhanoliz squirrel to separate aminoacids (from 40 to 50%). In addition, it is rotined that the amount of free aminoacids is increased on 50…90% as compared to a feedstock.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__5.pdf299.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.