Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Кострова, К. В. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.contributor.author | Бутенко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T16:31:35Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T16:31:35Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Лосєва С. М., Бутенко Н. В. Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 19-27. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006 | - |
dc.description.abstract | Висвітлено науково обґрунтовані розроблені технології нових білкових наноструктурованих добавок із квасолі та соусів-діпів із їх використанням. Досліджено, що при паротермічній обробці та дрібнодисперсному подрібненні відбувається дезагрегація, деструкція та механоліз білка до окремих амінокислот (від 40 до 50%). Крім того показано, що кількість вільних амінокислот збільшується на 50…90% порівняно з вихідною сировиною. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically well-founded developed technologies new albuminous nanostructured additives from a string bean and sauces-dips with their use are considered. Investigational, that at steaming and fine grinding lowdis aggregating, destruction and mekhanoliz squirrel to separate aminoacids (from 40 to 50%). In addition, it is rotined that the amount of free aminoacids is increased on 50…90% as compared to a feedstock. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | наноструктуровані добавки | uk_UA |
dc.subject | квасоля | uk_UA |
dc.subject | білкові добавки | uk_UA |
dc.subject | соуси-діпи | uk_UA |
dc.subject | закуски | uk_UA |
dc.title | Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__5.pdf | 299.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.