Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorБутенко, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-07-31T16:31:35Z-
dc.date.available2022-07-31T16:31:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Лосєва С. М., Бутенко Н. В. Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 19-27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4006-
dc.description.abstractВисвітлено науково обґрунтовані розроблені технології нових білкових наноструктурованих добавок із квасолі та соусів-діпів із їх використанням. Досліджено, що при паротермічній обробці та дрібнодисперсному подрібненні відбувається дезагрегація, деструкція та механоліз білка до окремих амінокислот (від 40 до 50%). Крім того показано, що кількість вільних амінокислот збільшується на 50…90% порівняно з вихідною сировиною.uk_UA
dc.description.abstractScientifically well-founded developed technologies new albuminous nanostructured additives from a string bean and sauces-dips with their use are considered. Investigational, that at steaming and fine grinding lowdis aggregating, destruction and mekhanoliz squirrel to separate aminoacids (from 40 to 50%). In addition, it is rotined that the amount of free aminoacids is increased on 50…90% as compared to a feedstock.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнаноструктуровані добавкиuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectбілкові добавкиuk_UA
dc.subjectсоуси-діпиuk_UA
dc.subjectзакускиuk_UA
dc.titleНові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використаннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__5.pdf299.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.