Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4005
Назва: | Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. Наконечна, Ю. Г. Бондаренко, В. А. |
Ключові слова: | плавлені сирні продукти;заморожування;кріомеханодеструкція;солі-плавильники |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г., Бондаренко В. А. Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 9-18. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологію плавлених сирних продуктів, що включає
використання комплексного впливу на сировину заморожування і
кріомеханодеструкції, спільний вплив яких при підготовці твердих сичугових
сирів до плавлення призводить до деструкції параказеїнаткальційфосфатного
комплексу, його механолізу до окремих амінокислот, конформаційних змін
молекул білка, що дає змогу виключити застосування солей-плавильників. Development of technology of processed cheese products that includes use of complex influence on raw freezing materials and cryomechanical destruction, common influence of which during the preparation of hard rennet cheeses destroys paracaseinatcalciumphosphate complex, its mechanolise to some amino acids, conformation changes of protein molecules that allows exclude application of salts for melting. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4005 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__4.pdf | 379.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.