Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T15:58:15Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T15:58:15Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г., Бондаренко В. А. Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 9-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4005 | - |
dc.description.abstract | Розроблено технологію плавлених сирних продуктів, що включає використання комплексного впливу на сировину заморожування і кріомеханодеструкції, спільний вплив яких при підготовці твердих сичугових сирів до плавлення призводить до деструкції параказеїнаткальційфосфатного комплексу, його механолізу до окремих амінокислот, конформаційних змін молекул білка, що дає змогу виключити застосування солей-плавильників. | uk_UA |
dc.description.abstract | Development of technology of processed cheese products that includes use of complex influence on raw freezing materials and cryomechanical destruction, common influence of which during the preparation of hard rennet cheeses destroys paracaseinatcalciumphosphate complex, its mechanolise to some amino acids, conformation changes of protein molecules that allows exclude application of salts for melting. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | плавлені сирні продукти | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | кріомеханодеструкція | uk_UA |
dc.subject | солі-плавильники | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__4.pdf | 379.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.