Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3985
Название: | Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія |
Авторы: | Поварова, Н. М. |
Ключевые слова: | ковбасні вироби;нітрит натрію;м’ясні продукти;Staphylococcus xylosus;фарш;біотехнологія |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Поварова Н. М. Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 196-201. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено новий спосіб зменшення залишкового нітриту натрію в
ковбасних виробах. Дана проблема є актуальною та її вирішення можливе за
допомогою використання біотехнологічних підходів під час виробництва
м’ясних продуктів, а саме денітрифікуючих мікроорганізмів. У роботі
наведено результати впливу Staphylococcus xylosus на кількість залишкового
нітриту натрію, відбивної здатності фаршу та органолептичні показники
готового продукту. The article is devoted to the development of a new method of reducing osatochnogo sodium nitrite in sausage products. Introduction issue is relevant and the solution is possible by using biotechnological approach for production of meat products, namely, denitrifying microorganisms. The results of the influence of Staphylococcus xylosus on the amount of residual nitrite in the finished product. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3985 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__32.pdf | 258.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.