Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39813
Назва: Бухгалтерський облік
Автори: Ковалевська, Надія Сергіївна
Нестеренко, Ірина Володимирівна
Велієва, Вікторія Олександрівна
Луценко, Олена Анатоліївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік: зб. практ. завдань з дисц. «Бухгалтерський облік» (для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»); уклад.: Н. С. Ковалевська, І. В. Нестеренко, В.О. Велієва, О. А. Луценко. Харків: ДБТУ, 2023. 97 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» неможливе без самостійного опрацювання різних виробничих ситуацій, що сприяє засвоєнню подвійного запису господарських операцій на рахунках, обґрунтування бухгалтерських процедур на діючих законодавчих та нормативно-правових актах, заповнення типових форм первинних документів, журналів, Головної книги, набуття практичних знань у складанні бухгалтерського балансу. Суттєву допомогу у теоретичному вивченні і практичному застосуванні методології бухгалтерського обліку покликаний надати цей практикум. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу студентам пропонуються ситуаційні завдання, пов'язані з діяльністю підприємства, які необхідно вирішити на практичних заняттях за темами відповідно до вивчення навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік». Вирішення кожного завдання за темами навчальної дисципліни зробить студентів більш компетентними в питаннях бухгалтерського обліку та звітності на підприємствах харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39813
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Bukh_oblik_ 23.pdf3.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.