Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовалевська, Надія Сергіївна-
dc.contributor.authorНестеренко, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorВелієва, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorЛуценко, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-09-22T09:36:01Z-
dc.date.available2023-09-22T09:36:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік: зб. практ. завдань з дисц. «Бухгалтерський облік» (для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»); уклад.: Н. С. Ковалевська, І. В. Нестеренко, В.О. Велієва, О. А. Луценко. Харків: ДБТУ, 2023. 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39813-
dc.description.abstractВивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» неможливе без самостійного опрацювання різних виробничих ситуацій, що сприяє засвоєнню подвійного запису господарських операцій на рахунках, обґрунтування бухгалтерських процедур на діючих законодавчих та нормативно-правових актах, заповнення типових форм первинних документів, журналів, Головної книги, набуття практичних знань у складанні бухгалтерського балансу. Суттєву допомогу у теоретичному вивченні і практичному застосуванні методології бухгалтерського обліку покликаний надати цей практикум. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу студентам пропонуються ситуаційні завдання, пов'язані з діяльністю підприємства, які необхідно вирішити на практичних заняттях за темами відповідно до вивчення навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік». Вирішення кожного завдання за темами навчальної дисципліни зробить студентів більш компетентними в питаннях бухгалтерського обліку та звітності на підприємствах харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБухгалтерський облікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Bukh_oblik_ 23.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.