Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39813
Название: | Бухгалтерський облік |
Авторы: | Ковалевська, Надія Сергіївна Нестеренко, Ірина Володимирівна Велієва, Вікторія Олександрівна Луценко, Олена Анатоліївна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Бухгалтерський облік: зб. практ. завдань з дисц. «Бухгалтерський облік» (для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»); уклад.: Н. С. Ковалевська, І. В. Нестеренко, В.О. Велієва, О. А. Луценко. Харків: ДБТУ, 2023. 97 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» неможливе без самостійного опрацювання різних виробничих ситуацій, що сприяє засвоєнню подвійного запису господарських операцій на рахунках, обґрунтування бухгалтерських процедур на діючих законодавчих та нормативно-правових актах, заповнення типових форм первинних документів, журналів, Головної книги, набуття практичних знань у складанні бухгалтерського балансу. Суттєву допомогу у теоретичному вивченні і практичному застосуванні методології бухгалтерського обліку покликаний надати цей практикум. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу студентам пропонуються ситуаційні завдання, пов'язані з діяльністю підприємства, які необхідно вирішити на практичних заняттях за темами відповідно до вивчення навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік». Вирішення кожного завдання за темами навчальної дисципліни зробить студентів більш компетентними в питаннях бухгалтерського обліку та звітності на підприємствах харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39813 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Bukh_oblik_ 23.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.