Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759
Назва: Розробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонез
Автори: Закаблук, В. О.
Науковий керівник : Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Закаблук В. О. Розробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонез. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 296.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_296-296.pdf156.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.