Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759
Назва: | Розробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонез |
Автори: | Закаблук, В. О. |
Науковий керівник : | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Закаблук В. О. Розробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонез. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 296. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_296-296.pdf | 156.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.