Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.advisorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorЗакаблук, В. О.-
dc.date.accessioned2023-09-22T05:06:37Z-
dc.date.available2023-09-22T05:06:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗакаблук В. О. Розробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонез. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 296.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39759-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка ультразвукового способу отримання соусів типу майонезuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_296-296.pdf156.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.