Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968
Назва: | Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід |
Автори: | Головко, М. П. Рибцева, А. А. |
Ключові слова: | мармелад;фруктово-ягідний мармелад;брусниця;БАР |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 89-93. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено нові способи виробництва фруктово-ягідних мармеладних
виробів із використанням нетрадиційної сировини, що містить багато
біологічно активних речовин. Обґрунтовано доцільність використання
сировини дикорослих ягід родини брусничних у виробництві мармеладів,
досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості. New methods developed of production of marmalade products with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Justified the feasibility of using raw materials of wild berries of the cranberry family in the production of marmalade, studied the organoleptic and physicochemical quality characteristics. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3968 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__15.pdf | 228.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.